Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Κερδίστε 2 αντίτυπα από τις εκδόσεις Πατάκης ΕΛΗΞΕ


πατακης

Να ξέρει άραγε να πει κανείς την ιστορία της Φανής; Πώς χάθηκε απ’ τη φύση κι αν πάλι θα γυρίσει; Ο Βόρακας ξέρει! Ίσως µιλήσει…
Ένας θρύλος για τη χαµένη Φανή, ένα στοιχειωµένο καράβι, µια στερεµένη θάλασσα, ο άπληστος µέχρι τέλους Βόρακας και ο βοηθός του ο Κόρακας, ένα παιδί που αναζητά την αλήθεια, η φωνή του δίκιου που επαναστατεί, µια µαγική λέξη που πασχίζει ν’ αποκρυπτογραφηθεί και µια ορχήστρα αηδονιών που µαγεύει µε τη µουσική της συνθέτουν το σκηνικό αυτής της συναρπαστικής αλληγορικής ιστορίας που στηλιτεύει την απληστία και την αλόγιστη εκµετάλλευση των αγαθών της φύσης.


Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή,   γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία κάτω από την ανάρτηση!  (Όνομα, Επώνυμο,  ονομα facebook και email)
και δημόσια κοινοποίηση τη φωτογραφία!
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την 16 Ιουνίου 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε. Συγκεκριμένα, την  17 Ιουνιου  θα διεξαχθεί από τo νέα μανούλα ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

το δώρο του διαγωνισμού!
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο νέα μανούλα καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο,  e-mail).
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του νέα μανούλα
Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ταχυδρομικά !Oσοι είναι κατοικοι Αττικής Θα το παραλαβουν 
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕς

Thomais Fountoulaki
ερμιονη τσαπακιδου 

Επειδη δεν βρεθηκε η δευτερη νικητρια μας ξανα καναμε κληρωση και το δευτερο τυχερο ονομα ειναι

 Aggelina Papathanasiou! 

H τριτη μας νικητρια ειναι

Αργυρω Φωτιου

η τεταρτη μας νικητρια ειναι η

Alek Papa
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε. Τα σχόλια σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι!