Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Πεντακάθαρο μπάνιο σε χρόνο μηδέν!Ανακαλύψτε πώς να κάνετε το μπάνιο σας να αστράφτει από καθαριότητα σε μόλις 15 λεπτά!Μια πετσέτα εδώ, ένα άδειο μπουκάλι εκεί… Δεν θέλει και πολύ για να μοιάζει το μπάνιο σας σαν «εμπόλεμη ζώνη»!Προετοιμασία: Για να καθαρίσετε γρήγορα το μπάνιο σας θα χρειαστείτε:
σφουγγαρίστρα
κουβά
σφουγγάρι ή πανί καθαρισμού
πολυκαθαριστικό για όλες τις επιφάνειες
σπρέι καθαρισμού
και φυσικά, ένα χρονόμετρο!Πρώτο βήμα: Ξεκινήστε ρυθμίζοντας το χρονόμετρο – ξέρουμε, δεν το πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει σε μόλις 15 λεπτά. Στη συνέχεια μαζέψτε όλα τα βρώμικα ρούχα και βάλτε τα στο καλάθι με τα άπλυτα. Διπλώστε και τακτοποιήστε τις πετσέτες μπάνιου.Δεύτερο βήμα: Καθαρίστε τον νεροχύτη με ένα σφουγγάρι και με λίγο σπρέι καθαρισμού φροντίζοντας να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα οδοντόκρεμας. Αφού καθαρίσετε, τακτοποιήστε τα προσωπικά σας είδη καθαρισμού γύρω από τον νεροχύτη ή στο ντουλαπάκι του μπάνιου σας.

Τρίτο βήμα: Καθαρίστε όλες τις βρύσες χρησιμοποιώντας λίγο σπρέι καθαρισμού Viakal και ένα βρεγμένο πανί. To σπρέι καθαρισμού θα δράσει γρήγορα ενάντια στα άλατα και θα αφήσει ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας σε όλο το μπάνιο!

Τέταρτο βήμα: Καθαρίστε τη μπανιέρα με το πολυκαθαριστικόγια όλες τις επιφάνειες και στεγνώστε με ένα πανί ώστε να αποφύγετε τον σχηματισμό αλάτων. Φροντίστε να καθαρίζετε τη μπανιέρα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.Πέμπτο βήμα: Πάρτε έναν κουβά, ρίξτε μέσα 2 δόσεις πολυκαθαριστικού  για όλες τις επιφάνειες και 10 λίτρα ζεστό νερό και σφουγγαρίστε το πάτωμα.

Έτοιμο! Πεντακάθαρο μπάνιο σε μόλις 15 λεπτά! Αν κάνετε ένα γρήγορο καθάρισμα καθημερινά, θα αποφεύγετε τη γενική καθαριότητα στο τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε. Τα σχόλια σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι!