Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Τονίστε τα «δυνατά» σημεία του προσώπου σας!Ανακαλύψτε την τέχνη της φωτοσκίασης και αναδείξτε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας!Οι λαμπερές και τέλειες επιδερμίδες εξακολουθούν να κυριαρχούν στις πασαρέλες σε κάθε σεζόν κάνοντας και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να επιθυμούν επιδερμίδα όλο λάμψη. Το μυστικό βρίσκεται στην τέχνη της φωτοσκίασης, δηλαδή στην τεχνική όπου «φωτίζονται» τα πιο όμορφα σημεία του προσώπου, ενώ «κρύβονται» κάποια άλλα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο. Το κλειδί στην φωτοσκίαση είναι το ρουζ, το οποίο ξυπνά την άτονη επιδερμίδα προσθέτοντας φωτεινή, ζεστή λάμψη και τονίζει τα ζυγωματικά για μια εξαιρετικά λαμπερή διάσταση.

Γι’ αυτό η Max Factor δημιούργησε το νέο ρουζ Max Factor Crème Puff Blush, που επιτρέπει στις γυναίκες να μεταμορφώνουν το makeup τους δημιουργώντας εκπληκτικές φωτοσκιάσεις! Το νέο ρουζ διαθέτει ελαφριά σύνθεση από λεπτούς κόκκους σε πολλαπλές αποχρώσεις που αναμιγνύονται ομοιόμορφα, ενισχύοντας τους τόνους της επιδερμίδας, για ένα αληθινά φυσικό, λαμπερό φινίρισμα.


Ρουζ -όλα σε ένα για πολλές εντυπωσιακές μεταμορφώσεις

Η κατάλληλη απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ή να τονίσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, οι ανάλαφρες χρωστικές του ρουζ βελτιώνουν κάθε επιδερμίδα προσθέτοντάς της μια νέα διάσταση. Σήμερα, οι make-up artist της Max Factor χρησιμοποιούν τα ρουζ με νέους τρόπους για να δημιουργήσουν άπειρα μοντέρνα look: μια γκριζοκαφέ απόχρωση κάτω από τα ζυγωματικά κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ανάγλυφο, ενώ μια πιο ζεστή, ροζ απόχρωση ψηλά στα μήλα δημιουργεί πιο νεανική εμφάνιση αφού δίνει την εντύπωση ότι τα μάγουλα είναι πιο στρογγυλεμένα. Είτε χρησιμοποιείται για να τονίσει, να φωτοσκιάσει ή να προσθέσει μια φυσική πινελιά στο πρόσωπο, το συγκεκριμένο ρουζ έχει γίνει το απαραίτητο προϊόν πολλαπλών χρήσεων στα παρασκήνια!

Η Pat McGrath, Global Creative Design Director , σχολιάζει «Το ρουζ είναι ένα απαραίτητο προϊόν αφού είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των ζυγωματικών που όλοι λατρεύουμε να βλέπουμε στα μοντέλα στις πασαρέλες. Στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας, το χρησιμοποιούμε στα ζυγωματικά, τους κροτάφους, το πηγούνι, δουλεύοντάς το σχεδόν σαν bronzer για να δώσουμε λίγη ζωή στο κουρασμένο πρόσωπο.»

Αφού δημιουργήσετε την τέλεια βάση στην επιδερμίδα χρησιμοποιώντας foundation και concealer, η Pat McGrath προτείνει να αφαιρέσετε την περίσσεια του foundation από τα μάγουλα, πριν βάλετε το ρουζ. «Με ένα πινέλο, απλώστε το ρουζ κάνοντας κυκλικές κινήσεις στις προεξοχές του προσώπου, δουλεύοντας το χρώμα κατά μήκος των ζυγωματικών, των φρυδιών και του λαιμού. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή λάμψη σαν να περιβάλλεστε από ένα φωτοστέφανο», λέει η Pat.

Πώς λειτουργεί αυτή η σύνθεση;

Το ρουζ Max Factor Crème Puff Blush επιτρέπει στις γυναίκες να προσαρμόζουν το προϊόν στις δικές τους ανάγκες, γεγονός που τους δίνει τον έλεγχο που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους glamorous μεταμόρφωση. Είτε πρόκειται για μια φυσική πινελιά είτε για πιο έντονες φωτοσκιάσεις, το χρώμα προστίθεται βαθμιαία στην επιδερμίδα σε στρώσεις:- Συμπαγής σύνθεση – χαρίζει απαλή, βελουδένια, λεία αίσθηση και δημιουργεί ένα ελαφρύ τελικό look.

- Οι χρωστικές ουσίες σε λεπτούς κόκκους, με πολλαπλές αποχρώσεις - συμπληρώνουν και βελτιώνουν τις αποχρώσεις της επιδερμίδας, ενώ τα εξαιρετικά λεπτά σωματίδια αναμιγνύονται άψογα για τέλειες φωτοσκιάσεις και φυσικό χρώμα.

Η Max Factor με το νέο Crème Puff Blush κάνει την τέχνη της φωτοσκίασης πιο εύκολη από ποτέ! Κατακτήστε την και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε. Τα σχόλια σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι!