Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Ντίνος στα Ίχνη των Δεινοσαύρων (το μοναδικό 3d παραμύθι στην Ελλάδα!)

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣΑκολουθήστε, µαζί µε τον Ντίνο, τα ίχνη των δεινοσαύρων, σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε τους πιο γνωστούς δεινόσαυρους µε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον καθένα και συναρπαστικές “ζωντανές” εικόνες! Η µάθηση γίνεται παιχνίδι χάρη σε αυτό το µοναδικό βιβλίο που µπορεί να “ζωντανέψει” στις οθόνες των φορητών συσκευών. Έτσι τα παιδιά µαθαίνουν εύκολα, διασκεδάζοντας και παίζοντας.
Το συγκεκριµένο βιβλίο, χρησιµοποιεί την τεχνολογία επαυξηµένης πραγµατικότητας για να “ζωντανέψει” το περιεχόµενό του πάνω στο βιβλίο. Για να δείτε τον κάθε δεινόσαυρο να “ζωντανεύει”, χρειάζεστε ένα smartphone ή ένα tablet τεχνολογίας Android ή iOS.


Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρµογή “Ο Ντίνος στα ίχνη δεινοσαύρων” από το το Google Play ή το App Store και σηµαδέψτε µε τη συσκευή σας, οποιαδήποτε σελίδα του βιβλίου περιλαµβάνει το ειδικό συµβολο. Έτσι θα δείτε τον δεινόσαυρο της συγκεκριµένης σελίδας να κινείται πάνω στο βιβλίο!
Τέλος, αν σηµαδέψετε το εξώφυλλο, θα µπορέσετε να βγείτε φωτογραφία, µε έναν από τους 9 δεινόσαυρους!

περισσότερες λεπτομέρειές πατήστε εδώ


κυκλοφορεί από τις εκδόσεις http://iwrite.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε. Τα σχόλια σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι!