Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Ταίριαξε και μάθε τις πρώτες λέξεις από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Είναι ίσως από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές για κάθε γονιό να ακούει το μωράκι του να λέει τις πρώτες του λέξεις. Αυτή η στιγμή δεν είναι η ίδια για όλα τα παιδιά. Ωστόσο, τα περισσότερα αρθρώνουν 3-5 λέξεις μέχρι να κλείσουν τον πρώτο χρόνο, ενώ ήδη από τους 6 μήνες θα το ακούσετε να βγάζει κραυγούλες όπως «μα-μα» ή «μπα-μπα» προσπαθώντας να μιμηθεί χωρίς, όμως, να συνειδητοποιεί τη σημασία αυτών που λέει. 

Αρχικά, το μωρό σας μαζεύει πληροφορίες, φτιάχνει το λεξιλόγιό του ακούγοντάς σας να μιλάτε. Η περίοδος που μαθαίνει να συντονίζει τη γλώσσα και το στόμα του για να βγάλει τους πρώτους ήχους μπορεί να κρατήσει περισσότερο για κάποια παιδιά.


Εμείς που είμαστε στην ηλικία των 2 έχουμε μάθει ήδη κάποιες πρώτες λέξεις με τις οποίες συναναστρέφεται γύρω του καθημερινά. 
Το βιβλίο που έχουμε στα χέρια μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι οτι πρεπει για να μάθει ακόμη πιο πολλές λέξεις αλλά συγχρόνως είναι παραμύθι -παζλ και έτσι ταιριάζει τα κομμάτια του παζλ . Έτσι εύκολα και διασκεδαστικά μαθαίνουμε νέες λεξούλες και συγχρόνως βάζουμε τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση


το βιβλίο  θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε. Τα σχόλια σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι!